Wie ben ik

IMG_2676

Ik ben Ingeborg Verhagen, gelukkig samenwonend en  moeder van twee zoons (17 en 12 jaar) en een dochter (13 jaar). Ik vind het heerlijk om moeder te zijn, mijn drie kinderen geven elk op hun eigen manier mij veel plezier . Moeder zijn heeft mij veel verdieping in het leven gegeven!

Wat doe ik?

Ik ben kindercoach en leerkracht basisonderwijs. Dit jaar werk ik 24 jaar in het onderwijs. Ik werk op IKC VanKampen in Vlaardingen. Twee dagen ben ik juf, in cluster 4/5. Ik ben ook de kindercoach op school, dit doe ik een dag. Ik vind het super fijn dat  kindercoaching voor alle kinderen die het nodig hebben toegankelijk is.  In mijn onderwijsloopbaan heb ik drie jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt. Ik heb veel geleerd van kinderen bij wie het niet allemaal gemakkelijk gaat, op leergebied maar ook zeker op gedragsgebied.  In deze jaren ben ik mij ook gaan ontwikkelen tot kindercoach, hier ligt mijn passie. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd na de PABO:

-opleiding Intern Begeleider

-training Oplossingsgericht Werken

-Post HBO Coach en opleider in de school

-Basiscursus School Maatschappelijk Werk in het basisonderwijs

-SEO Kindercoachopleiding

-SEO+ Kindercoachopleiding (verdieping)

-opleiding trainer Blij met mij!

Emotioneel sterk worden, zelfvertrouwen krijgen en blijer worden, dat is wat ik met kinderen wil bereiken. Samen met ouders en school, de wereld om het kind heen. Zou een kind het alleen kunnen, dat had hij of zij dit allang gedaan!

 

Mijn praktijk heet Baboesjka Coaching. Op zoek naar jezelf, naar binnen gaan bij jezelf. Net als bij een Baboesjka!!Zo kun je jouw eigen innerlijke IK ontdekken!

 

IMG_2755

IMG_2760

IMG_2764

Hoe coach ik?

De basis voor het coachen is voor mij contact! Door te luisteren, de verbinding samen aan te gaan en er te zijn, kan het coachproces op gang komen. Graag ga ik samen met jou dit contact aan!